Junior

Välkommen till
Delsjö Golfklubbs juniorverksamhet!

På Delsjö Golfklubb är vi mycket stolta över vår junior- och ungdomsverksamhet. Här kan du läsa allt om träning och tävling för juniorer.


ATT VARA VÅRDNADSHAVARE

Från och med 2022 kommer varje golfare under 18 år att tilldelas minst en vårdnadshavare i Min Golf.
Det gör att en vuxen enkelt, smidigt och säkert kan hjälpa juniorer med allt praktiskt kring golfandet – som att boka, anmäla sig eller registrera handicap. 

GOLFÄVENTYRET – din väg in i golfen

Vi bedriver en verksamhet där barn från 7 års ålder kan delta. Det finns inslag av både tävlingslika aktiviteter men även sociala där var och en får välja sin egen väg. Gemensamt för allt är ändå att ha skoj genom golfen.

I de yngre åldrarna är det lek, träning och förberedelse för spel på de riktiga banan. En del av verksamheten har fokus på tävlingssatsning vilket innebär extra avsatta resurser för just det, dock är bredden kärnan i verksamheten. Upp till 16 års ålder erbjuds träning både för fullbetalande medlemmar men även icke medlemmar i mån av plats. Från 17 års ålder erbjuds träning endast för medlemmar.

Den här ”resan”, Golfäventyret, har ingen tidsbegränsning och kan pågå under flera säsonger, m a o i individens takt. Vi erbjuder även en Nybörjarutbildning som är mer intensiv och koncentrerad. Den är ett komplement till den ”vanliga” juniorträningen och riktar sig till dem som under en kort period vill gå igenom det som krävs för Grönt Kort.

Har du ANDRA frågor?
Kontakta oss här
Medlemskap för junioreranders.nilsson@degk.se
031-7250510
Träning för juniorerpernilla.sterner@degk.se
0708-584343
Gruppindelning ordinarie veckoträningpernilla.sterner@degk.se
0708-584343
Läger för juniorerpernilla.sterner@degk.se
0708-584343
Tävling för juniorerjunior@degk.se
space
Spelträning för knattarjunior@degk.se
space
Juniorkommitténjunior@degk.se
space
Sponsor för junioreranders.nilsson@degk.se
070-6251100

BILDGALLERI