Pernilla Sterner

Mitt namn är Pernilla Sterner och jag jobbar som golftränare och fys coach på Delsjö Golfklubb.

Under min tidigare golfkarriär så har jag spelat för landslaget i flera år, varit i USA och spelat Collegegolf och därefter spelat aktivt på damernas Europa Tour i 10 år. 

Jag har en Universitetsutbildning inom träning, kost och hälsa. Dessutom är jag PGA-utbildad golftränare, Personlig tränare och har en specialinriktad utbildning vad gäller fysträning för golfspelare.

Idag jobbar jag med coachning och utveckling. Jag vill hjälpa människor att spela bättre golf och tittar då gärna på fysiska förutsättningar. 

Min träningsfilosofi är enkel. Jag utgår alltid ifrån dig som individ. Målen och ramarna sätter du själv. Tillsammans tar vi dock reda på dina förutsättningar, både fysiskt och tekniskt. Detta kan göras med fysiska tester eller en enkel videoanalys av din sving. Underlaget ligger sedan som grund till den handlingsplan som vi gemensamt tar fram anpassat för just dig och dina behov.

Välkommen att kontakta mig så hjälper jag gärna Dig att utvecklas inom golfen!

 

Nybörjarkurs för barn

Vill ni ta grönt kort och är mellan 9 och 14 år - klicka på bilden och läs mer om denna kurs

Nybörjarkurs för vuxna, gruppträning

Vill Du prova på golf och har lite eller ingen erfarenhet av spelet sedan tidigare. Klicka på bilden och läs mer om denna kurs

Halvdagsträning för Damer

Träning är för damer med hcp 20 och uppåt. Är du intresserad av att komma igång med spelet under våren är det här kursen för dig - klicka på bilden för mer information.

Kom-igång-kurs, söndagar

Det här är en kurs för dig som vill komma igång inför säsongen. Vi träffas vid tre tillfällen på söndagar under april. Klicka på bilden för mer info.

Kom-igång-kurs, dagtid

Kursen vänder sig till dig som har möjlighet att träna dagtid. Mer info finner du genom att klicka på bilden.