Välkommen till Herrsektionen och Gentlemen's Tour 2023

"If you think it's hard to meet new people, try picking up the wrong golf ball." // Jack Lemmon

 

Gå in på mingolf.se och anmäl dig till alla typer av tävlingar i Gentlemen’s Tour (se spelschema nedan). Nu kommande onsdag är det 7:e deltävlingen. 

Anmälan senast klockan 12.00 på måndagen innan aktuell speldag.

Första start i den lottade delen är kl 13.30. Sista start är 17.00. Sena tider fr o m kl 15.00.

Om du bokar mat vid sen start är du prioriterad gällande de allra senaste starttiderna. Allt i mån av plats, förstås.

Spela gärna VTOP – Valfri Tid och Partner – om du har möjlighet att spela innan kl 13.30. Anmäl då direkt till receptionen, inte på mingolf.se. 

 

 

Gentlemen's Tour 7

Smart Travel Invitational

Onsdag den 7 juni

När du spelar din första deltävling kommer ditt då aktuella hcp gälla för vilken klass du tävlar i under resten av säsongen. 

Kom ihåg detta och notera din klass-tillhörighet på varje tävlingsscorekort så underlättar du för att allt blir rätt vid prisutdelningen! 

 

Följande hcp-gränser gäller: 
A +8.0 – 15.0
B 15,1 – 36.0
 
Du anmäler dig till GT 7 – Smart Travel Invitational – genom att klicka >> här <<
 
Läs mer om Gentlemen’s Tour 2023, regler, spelschema och tävlingsupplägg på Herrsektionens hemsida genom att klicka >> här <<

 

 

GT1

26 april

Allmans Start Up Classic

Anmälan

GT2

3 maj

Innesvingen Invitational

Anmälan

GT3

10 maj

PEAB – KNOCK OUT 

Anmälan

GT4

17 maj

Vega Challenge

Anmälan

GT5

24 maj

Nineteenth Hole Invitational

Anmälan

GT6

31 maj

Danilo Experience

Anmälan

GT7

7 juni

Smart Travel Invitational

Anmälan 

GT8

14 juni

Bostjärnan Open

Anmälan 

GT9

 21 juni

Allmans Classic In Between

Anmälan 

GT10

28 juni

Give Away Today Open

JOHANS Företagsreklam AB

Anmälan 

 

5 juli

Guys & Dolls – dam&herr-tävling.

Ingår inte i GT Order of Merit, men tour-avgiften gäller som tävlingsavgift.

Anmälan

GT12

12 juli

Minitour

 

GT13

26 juli

Minitour Final

 

GT14

2 aug

ÖIS Fotboll

 

GT15

9 aug

Zikta

 

GT16

16 aug

Fiskaffären

 

GT17

23 aug

Delsjö GK

 

GT18

30 aug

Däckcenter

 

GT19

6 sept

World of Golf

 

GT20

13 sept

Biljardpalatset

 

GT21

20 sept

Säsongsfinal, shotgun – Allmans

 

Boka in dina GT-tävlingar i god tid

Ambitionen är att så många som möjligt ska delta på alla våra GT-tävlingar. Målet är att vi snittar över 100 spelare varje gång. Därför är det bra att redan nu notera datumen så du inte missar att anmäla dig. Vi kommer fortsätta med att skicka ut inbjudan och påminnelse till nästa tävling så snart som möjligt efter varje genomförd tävling tillsammans med aktuella nyheter och ställningar i respektive spelform.

Glöm inte att sista anmälningstid är måndagar före kl 12.00.

Läs mer om regler och förutsättningar i PDF nedan. 

 

Gentlemen’s Match Cup

Första omgågen pågår för fullt. Har du inte bokat in din första match så kolla in lottningen här på hemsidan. Klicka  >> här <<

Omgång 1 stänger den 6 juni. Ej spelade matcher kommer då att lottas.

Resultat presenteras efter varje slutförd omgång.

 

Den Årliga Medaljen

Open-Touren som är en del av Gentlemen's Tour.

Dina 10 bästa scorer räknas ihop (utav de 21 möjliga GT-deltävlingarna) och lägst bruttoresultat vinner.
 
Den här tävlingen påverkar inte ert ordinarie tävlingsdeltagande i Gentlemen’s Tour utan är ett tillägg och kostar 100 kr.
 
Anmäl dig till Den Årliga Medaljen >> här <<

 

Gentlemen’s Tour är något som många golfspelare på Delsjö Golfklubb tycker om. Det bygger klubbkänsla, kamratskap och möjliggör för många att få nya golfvänner. Extra kul är det för alla nya medlemmar som får lära känna andra medlemmar och som får möjlighet att komma in i klubbens gemenskap mycket snabbare!

Detta är något som vi i Herrsektionen vill och försöker bygga vidare på.

Vi ska dock inte underskatta tävlingsmomentet som gör oss till bättre golfare, vilket gör livet i sin helhet mycket roligare när man kommer hem efter en bra dag på banan. Och när det inte går så bra, (vilka är rätt ofta för mig och säkert många andra) så är det ny dans, ny chans veckan efter! Kan det finnas ett bättre sätt att skapa kamratskap, engagemang och spänning inom golf? Självklart finns det det, men inte för oss vanliga dödliga golfare! Att vinna Order-of-Merit är det få förunnat (själv har jag bara klarat det en gång – hittills!).

Vi kommer ha trevliga prisutdelningar ca kl 21:00 varje deltävling vilket ger dig möjlighet att umgås, skratta och äta en god bit mat till mycket fördelaktigt pris.

Våra kära tävlingspartners kommer bidra med spännande priser till våra prisbord, vilket gör det extra roligt att vinna! Givetvis har vi eftertraktade prischeckar från Delsjö Golfkrog, Innesvingen och flera andra tävlingspartners samt Julskinkorna med glögg från Allmans Charkuteri är numer en tradition! Vi fortsätter i samma anda som tidigare gällande utlottning av Tävlingspartnerpriser. Om vinnare inte närvarar vid prisutdelningen så kommer dessa fina priser att lottas ut.

 

I år etablerar vi vår nya GT Winter Match Challenge 23/24!

Visst är det tråkigt, efter att man varit med på årets final med shotgun och middag, att spela och träna golf tills nästa års GT-tour kommer i gång? Man saknar sina golfkamrater och det är knappt man rör klubborna under vintern. Det vi vill ändra på genom att introducera GT Winter Match Challenge 23/24, en matchtävling med max 64 deltagare (eller mer?).  GT Winter Match Challenge 23/24 spelas under nov-mars och du kan anpassa dina speldagar före vissa stopp-datum då resultatet ska anmälas till Conny Persson, vår eminente Tävlingsledare för vår ordinarie GT Match Cup. Om deltagarantalet blir stort kanske vi spelar i två klasser?!
Du kommer spela dina kvalificerings- och slutspelsmatcher på World of Golf i Västra Frölunda. Där får du spela på olika ”Bucket list-banor” som du kanske aldrig kommer att göra i verkliga livet!? 
Varför inte skaffa Appen ”Toptracer Range” via Appstore och börja träna redan nu?

Mer information om GT Winter Match Challenge 23/24 kommer senare under säsongen och anmälningsavgiften är preliminärt 200 kr. Det enda du betalar utöver anmälningsavgiften är bollarna när du spelar dina matcher.

OBS! GT Winter Match Challenge är öppen för både damer och herrar med hcp upp till 36.