Aktuell information

Årets sista tisdagstävling - Vinnare Gunilla Hallén (A-klass) och Britt Rolfson (B-klass), båda hade 23 poäng

19 damer spelade Sista Chansen, årets sista tisdagstävling, i form av 9 hål poängbogey där man fick extra hjälp av två stycken godissnören.

Det efterföljande höstmötet samlade 30 damer som avnjöt golfkrogens jättefina fisksoppa och umgicks under trevliga former.

Pernilla berättade om vikten av rätt sorts styrke- och rörlighetsträning för golfare och presenterade hösten och vinterns kursutbud. Hela utbudet kommer att finnas tillgängligt på hemsidan inom kort.

Maja-Stina sammanfattade säsongens verksamhet och tackade alla tävlingsledare som hjälpt till under året. Därefter följde prisutdelning för Damernas Match, Samlarjakten, Sista Chansen och Poängligan.

Finalen i Damernas Match spelades den 14 september mellan Gunilla Hallén och Britt Rolfson och blev en mycket spännande tillställning över 18 hål där Gunilla slutligen stod som segrare. Hon vann också årets poängliga överlägset på 51 poäng. I Samlarjakten var det Britt som samlade mest poäng.

Följdriktigt var det också dessa två fantastiska damer som vann dagens tävling, Sista Chansen, i A- respektive B-klassen.  Ett jättestort grattis till Gunilla och Britt och alla andra som fick pris. Alla som deltagit i Sistan Chansen fick som vanligt varsin stor godispåse. 

Slutligen avtackades Else Uhlmann, en av våra trogna sponsorer, tävlingsdeltagare och ankare i D60-laget, som lämnar Delsjö GK för nya äventyr i Skåne. Stort tack och lycka till!

Nu återstår bara två aktiviteter under 2017.

Finalen i poängligan som spelas söndagen den 8 oktober. Det är som vanligt först matchspel över 9 hål och därefter en shoot out med dem som vunnit sina matcher. De som är kvalificerade att deltaga har blivit eller kommer att bli kontaktade av Helene Stanne.

Luciagolfen 10 december - mer info kommer.

Du vet väl att vi har en egen Facebook-grupp som du kan gå med i, klicka här och be att få blir medlem.