Aktuell information

Dags att utse årets golfare!

Sista chansen

Vi avslutade årets tävlingssäsong med 10 hål poängbogey i vackert höstväder. 31 damer deltog och det blev som vanligt fina resultat. Margareta Nicklasson segrade i A-klassen på 25 poäng och Carina Karlsson var bäst i B-klassen med 24 poäng. Smart in the dark sponsrade tävlingen med snygga och användbara reflexer som passar bra i höstmörkret. Stort grattis till alla pristagare och stort tack till tävlingsledarna Gunilla Hallén och Gunnel Hagström. Hela resultatlistan ser du på MinGolf. Här hittar du också, under Order of Merit, slutställningen i årets poängliga. 

Prisutdelning Samlarjakten och Poängligan

Presentkort från Delsjö Golkrog delades ut till 16 damer som hade samlat poäng i Samlarjakten. Totalvinnarna i poängligan fick också pris: Ulrika Levan i A-klassen och Britt Rolfson i B-klassen. Slutligen fick alla kvällens deltagare varsin godispåse sponsrad av ICA Focus.

Damernas Eclectic

Damernas Eclectic vanns av Kerstin Vikman på 59 slag netto följd av Marita Pozzi på 61. Här blir det prisutdelning till de fem bästa vid ett senare tillfälle. Hela resultatlistan finns på hemsidan.

Höstmötet

Ordföranden sammanfattade säsongens verksamhet som innehållit hela tjugotvå tävlingar. Gunvor Elisson lämnar styrelsen till årsskiftet och avtackades med en blomsterbukett. Vi välkomnar Anette Petersson och Ulrika Levan som nya medlemmar i Damsektionens styrelse 2023.

Kvällens middag var en välsmakande kantarellrissotto följd av en lika utsökt hallonmousse. Stort tack till Delsjö Golfkrog för säsongens alla goda damspecialare.

All övrig information om vår verksamhet hittar du på hemsidan, välj 'Kommittéer' och sedan 'Damsektion'.

Du vet väl att vi har en egen Facebook-grupp som du kan gå med i, klicka här och be att få blir medlem.