KM 2013 avslutat; Malin och Fredrik segrade

KM 2013 på Delsjö GK är nu avslutat. Drygt 100 deltagare under lördag och söndag, jätteroligt! Det regnade kraftigt under natten mot söndag och både banan och vårt bangäng fick visa vad de går för och det visade sig vara mycket! Banan höll oerhört bra och greenerna var överhuvudtaget inte påverkade.

Fredrik Niléhn segrade i Herrklassen efter rundorna 69,70,69 och Malin Enarsson vann Damklassen, 81,73 - ett stort Grattis till er! Förutom blommor, plakett och äran så får Malin och Fredrik varsin "egen" Parkeringsplats i ett år!

Fredrik vann även Herr-Juniorklassen som glädjande nog var stor i år! Emma Strid segrade i Dam-Juniorklassen efter särspel mot Elin Esborn

Övriga resultat finner ni här nedan

Stort tack till bangänget som verkligen fick banan i gott skick, tack också till Krogen som serverade en jättegod grillbuffé efter söndagens runda och ett extra tack till tävlingsledare Nils Hansson och till Carina i Servicecentret som organiserade tävlingen på bästa möjliga sätt!

Nästa år ser vi fram mot ännu fler deltagare, KM är verkligen en helg där ännu fler borde vara med för både spelets och den goda stämningens skull!

Kommentarer