Välkommen till Grand Opening! Lördag den 26 april 2014 kl 10 - 16

Grand Opening är en dag då vi startar säsongen på allvar! Vi bjuder på träning och massor av aktiviteter och hoppas på stor uppslutning!

Program:

Träning:

Mellan kl 10 – 15 så finns alla våra tränare på plats samt ett par av våra elitspelare på vårt övningsområde. De bjuder på träningsövningar, tips och råd under hela dagen. Även Maskoten Leo kommer vara på plats för att busa med de yngre

Innesvingen:

På drivingrangen står Innesvingens representanter med säsongens nyheter, fritt fram att komma och prova på!

Servicecentret:

Fina erbjudanden hela dagen, bl a kan du ladda bollkort, 500 bollar för endast 300:-

Dessutom kan du köpa en numrerad medlemsbricka som ingår i ett lotteri – nytt för i år!

Golfbanan:

Golfbanan är öppen som vanligt och idag så är det premiär för vårt Golfvärdskap! Dessutom så kan du titta lite närmare på några av de golfmaskiner som används på banan, de står uppställda på tee 1.

Golfkrogen

Golfkrogen erbjuder som alltid en härlig vårmeny och dagen till ära erbjuds hamburgare för endast 100:- för de vuxna och 75:- för Juniorerna! Dessutom bjuder vi alla barn på glass! Trubadurerna Felix & Anders underhåller och kl 14 så blir det golfquis!

Informationsmöten:

Kl 11 – 12 så håller vi informationsmöte för årets alla nya medlemmar, då delas även medlemsbevis mm ut. Styrelserepresentanter, alla kommittéer samt ledningsgruppen på plats. Vi bjuder på kaffe och Delsjöbullar!

KL 12 – 13 håller vi informationsmöte för alla övriga medlemmar; Herr/Dam/Seniorsektionerna, Klubbkommittén och Juniorkommittén på plats och beröttar om allt som händer under säsongen

Kl 13 – 13.30 berättar Head pro Anders Nilsson ocm träningsverksamheten och dess möjligheter och banchef Robert Johansson om banans status och vad vi gör under säsongen

Varmt välkommen!

Delsjö Golfklubb