Bli vår Juniorpartner!

Delsjö Golfklubb satsar sedan många år mycket tid och resurser på Juniorverksamheten vilket ger mycket fina resultat, vi har idag närmare 140 Juniorer i träning och även en hel del framstående resultat i allt från Yngre Junior-tävlingar regionalt till tävlingar på riksnivå, både på amatör- och proffssidan. Det viktigaste för oss är själva breddverksamheten, vi vill ha många barn och ungdomar som tränar hos oss, oavsett om de har ambitioner att bli proffs eller om de "bara" vill lära sig spela golf och träffa kompisar - allt är lika viktigt! Kan vi se till att vara en plats där dessa Juniorer trivs och spenderar sin tid så har vi vunnit mycket, bl a en mycket levande golfklubb! Och kanske kan det också bidra till en givande fritid för många.

Juniorverksamhet kostar pengar i form av tränare, träningsredskap, utrustning mm och för att kunna erbjuda så bra förutsättningar som möjligt så söker vi nu Juniorpartners! Om du blir vår Juniorpartner, som företag eller privatperson, så bidrar du till utvecklingen av vår verksamhet. Du får dessutom möjligheten att själv träffa våra juniorer och även vara med i verksamheten - om du vill!

Läs mer om Juniorpartner i dokumentet här intill och är du intresserad så ring eller maila Åsa Lilja 031-725 05 12 eller asa.lilja@degk.se

Varmt välkommen att stötta vår Juniorverksamhet!

Kommentarer