BRASIER CUP 2022

För att hylla vår bana, både dess ursprungliga design och vart vi är på väg, har vi skapat en turnering i vår ursprungliga arkitekts namn- Douglas Brasier.

Matchformens huvudmål är att skapa en trevlig stund på banan med chansen att träffa nya medlemsvänner. Är du ny medlem eller kanske medlem sedan länge och vill lära känna fler på klubben? Ta tillfället i akt!

Matchspel är det ursprungliga sättet att mäta sig inom golf. Du kan vinna ett hål med allt från en eagle till 13 i. Många känner sig osäkra inför den här spelformen.

För er som inte spelat det så ofta vågar vi lova mycket känslor- glädje, frustration och också känslan av kamratskap.

Brasier Cup spelas i två mixade klasser, A och B, där första priset i respektive klass är 2022 års medlemskap.

Så, hur spelar vi?

• 10 hål match (hål 1-10)
  • Valfri tee (Ditt val måste vara bestämt innan varje match)
  • Vi spelar med dagsaktuellt hcp och slope.
  • I gruppspelet ges 1 poäng vid vinst och 0,5 poäng vid oavgjort.

Efter gruppspelet går vinnarna i varje grupp vidare till ett slutspel som börjar efter sommaren.

Ni anmäler via "Min Golf" eller klicka på länken nedan.

Anmälan Brasier Cup

Anmälningsavgift 200kr