Anmälan medlemskö

Anmälan för medlemskap i Delsjö Golfklubb

Då intresset för medlemskap i Delsjö Golfklubb är stort har klubben ett kösystem för intag av nya medlemmar. Antalet nyintagna per år bestäms framför allt av hur många utträden som sker.

Vid intresse av medlemskap ska en intresseanmälan göras vilket sker genom att fylla i ansökan nedan. Klubben har valt att ta ut en köavgift med tanke på det administrativa arbete som det medför.
Man betalar en årlig avgift (per kalenderår) på 200 kr vilken ej återbetalas om ansökan om medlemskap upphör. Inget avdrag görs heller när ev. intag sker.
Avgiften är undantagen juniorer upp till 21 års ålder.

Barn (-21 år) till medlemmar har viss förtur.

Hur ställer man sig på kö?

1. Fyll i dina personuppgifter i formuläret och tryck på "skicka".

2. Det är viktigt att du får ett bekräftelsemejl med svaret "Tack för din anmälan" efter att du har tryckt på skickaknappen. Svarsmejlet kan dröja några minuter.

3. Inom ett par dagar blir du kontaktat via mejl som bekräftar att vi satt upp dig i kö samt att en faktura för köavgiften bifogas.