Tävlingsstöd 2021

Lagtävlingar

I samband med lagtävlingar så som Lag-SM, JSM, J16, J21 samt Göteborgs Golf Cup betalar golfklubben förtäring och ev. logi.

 

Individuella tävlingar För att få individuellt tävlingsstöd har spelaren Delsjö GK som registrerad hemmaklubb samt erlagt träning – spelaravgift. De tävlingar som stödjs från klubben är Teen Tour Future - Elite, Teen Cup Regionsfinal – Riksfinal, JMI, utvalda Nordiska Tourer.

Utgångspunkten är att spelaren på eget initiativ vill delta och spela individuella men även lagtävlingar (JSM-lag, J21, J16) om uttagning så sker. Stödet vänder sig till dem som har ett uttalat mål att utveckla sin golf, deltar i lag/gruppaktiviteter, har god närvaro på klubben där individens insats kan bidra till ökad kamratskap och glädje.

Tävlingsersättning för juniorer 2021

Klubben kan bidra med tävlingsstöd till de juniorer som tävlar och tränar aktivt. Det är två faktorer som avgör omfattningen på spelarens tävlingsstöd. Tävlingsnivån och spelarens insatser/payback mot klubben avgör nivån på det ekonomiska stödet. Förutsättningen för att ersättning ska utgå är att

  • Delsjöloggade kläder alltid nyttjas i tävlingssammanhanget (finns att köpa i receptionen)
  • Spelaren deltar i lagtävlingar (JSM-lag, J21, J16) om uttagning sker
  • Spelaren spelar aktivt på Teen Tour, deltar i Teen Cup samt om möjligt även spelar JMI


Klubben stödjer delar av

  • Startavgift, max 200 kr/tävling
  • Middag och övernattning, max 400 kr/dag

 

Så här går det till att söka tävlingsstöd.

1. skriv ut dokumentet nedan

2. fyll i samtliga uppgifter

3. scanna det ifyllda dokumentet tillsammans med kvitto

4. mejla till anders.nilsson@degk.se

Sista datum för ansökan är 15 okt.